Op 30 september begint in Sittard het nieuwe seizoen van de EC-Bijbelcursus van het Evangelisch College. De EC-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en de samenhang van de Bijbel. Ter kennismaking zijn de lessen in september gratis te volgen. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt één Bijbelboek behandeld. Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke EC-Bijbelcursus aan op 50 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1000 christenen deze cursus.

 

Sittard

Ook in Sittard wordt de EC-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de vierde zaterdag van de maand, van 9:30 uur tot 15:00 uur, op de volgende locatie: Johanneskerk, Monseigneur Vranckenstraat 9. De lessen worden verzorgd door de docenten Hin Talane (Oude Testament) en Thijs van Reijn (Nieuwe Testament).

 

Gratis proefles volgen

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend een proefles bij te wonen. Van te voren aanmelden via de website wordt gewaardeerd.

 

Meer informatie

Meer lezen over de cursus en aanmelden voor een proefles kan op de website van het Evangelisch College:www.evangelisch-college.nl/bijbelcursus.