Met een fraai artiestenprogramma omlijst Ger Rademakers bij zijn zaak de Braderie Awt Gelaen op zondag 3 september. Om 13.30 uur trapt Maud du Chatinier die een programma met luisterliedjes brengt af en aansluitend betreden Papa Joe Band om 15.00 uur en Frans Theunisz om 16.30 uur het podium. Een gegarandeerd feestje toto de klok van 17.00 uur. Voor de muziek tussen de acts door zorgt GL-Expresse DJ Mario. Daarnaast kun je op de foto in een stockcar van Flying Gonzo en staat er voor de kids een springkussen.

Ger Rademakers: “Zolang ik hier in Oud-Geleen woon presenteer ik tijdens de braderie een artiestenprogramma.  Dat is tevens om de verjaardag van Rademakers Parket te vieren. We bestaan dit jaar alweer 35 jaar en zoals ze het zo mooi zeggen: ‘Wie jarig is trakteert!’. Wij doen dat met muziek, een hapje en een drankje en een mooie korting voor alle nieuwe klanten. In het kader hiervan heb ik Harry Schmeits gevraagd om de winkel te ‘pimpen’ en ook de tuctuc is door hem aangepakt. Het geheel is fraai geworden, met een gouden belettering en een rustige uitstraling. Ook de winkel is gerestyled zodat we de komende jaren weer helemaal up-to-date zijn”.

Ander nieuwtje is dat Rademakers Parket in september weer deel gaat nemen aan het Nederlands Kampioenschap Parketleggen. In het verleden stonden parketteurs van het Geleens bedrijf menigmaal op de hoogste trede van het podium. Er werden diverse bekers mee naar huis genomen. “Klopt. Ik ben blij dat een medewerker van ons, Aron, gaat meedoen in de aspirant-klasse. Het is zijn eerste keer, maar hij heeft er zin in en wellicht dat we in de toekomst ook in de prijzen gaan vallen. We zijn er in ieder geval weer bij! Iets wat goed is voor het team van Rademakers Parket. Waar ook mijn zoon Glenn, die goed bezig is in de zaak en een nieuwe jongen die het vak in de vingers heeft, deel van uitmaken”, besluit Ger.

Mensen die tijdens de braderie een vloer kopen, krijgen tien procent korting. Daarnaast kunnen mensen die interesse hebben in het vak en op zoek zijn naar een uitdagende baan bij een leuke werkgever zich bij Ger melden. Er zijn vacatures voor een allround parketlegger en een leerling parketteur. 

Rademakers Parket

Marcellienstraat 14

Sittard-Geleen

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Graag bezoeken wij u, na het maken van een afspraak, ook thuis met voorbeeldstalen.

Voor meer informatie:

046-4757286 of 06-22684112

www.rademakersparket.nl

 

 

Foto Harry Schmeits