Sportieve bezoekers van Watersley Sports & Talentpark in Sittard kunnen vanaf nu verblijven in het gloednieuwe SEPHS Hotel, hét allereerste allround sporthotel van Nederland. Het voormalig klooster biedt (top)sporters, hun familie en ondersteuners de mogelijkheid om op adem te komen en met nieuwe dromen naar huis te gaan. Inspiratie genoeg!

Concept

Anders dan in de ‘long stay’ accommodaties op de campus, kun je als (top)sporter of gast bij SEPHS voor een kortere tijd deel uitmaken van de sportdroom. Naast heerlijk dromen, kun je genieten van gezond eten en alle sportieve faciliteiten op het park. De omgeving leent zich bovendien perfect voor ontspanning. De nadruk ligt op herstel, gezondheid en gemoed: ‘get ready, stay healthy & be happy’. 

Oorsprong

De naam SEPHS komt van Sint Joseph. Als heilige bekend om zijn rol als vaderfiguur, zorgzaam en een harde werker. Het was ook de naam die het klooster droeg toen de paters Franciscanen hier een gymnasium stichtten voor jongens. SEPHS is geen heilige of geestelijke. Ook geen architect of topsporter. SEPHS gelooft in de dromen van een nieuwe generatie.

Joseph is ook degene naar wie architect Joop Petit vernoemd is. Hij zag meteen volop mogelijkheden om hier een plek te creëren voor talentontwikkeling. Joop: “Een verlaten en verwaarloosd gebied aan de rand van het centrum en midden in de natuur, ideaal als wooncampus voor internationale (top)sporttalenten. De perfecte magneet om jonge talenten naar onze regio te halen.”

Bijdragen aan de droom

Gasten van SEPHS dragen middels een kleine bijdrage bij aan de sportdroom van jonge topsporters die verblijven op de campus. Deze ‘talent fee’ zit standaard inbegrepen bij de verblijfskosten.  

Slapen bij SEPHS betekent dat je onderdeel bent van een plek waar samen met een nieuwe generatie de wereld een beetje mooier wordt gemaakt. Waar topsport en talentontwikkeling centraal staan. 

Meer informatie

Lees meer over dit mooie hotel via de website: www.sephshotel-watersley.com.

 

 

Foto: Ivo Delahaye