De spanning stijgt! Op zaterdag 18 november is het eindelijk zover. Dan maken Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten hun intocht in het centrum van Geleen om alle kinderen te begroeten en te trakteren op snoepgoed. 

Om 14.00 uur zal de Sint arriveren in Geleen waarna er een feestelijke route door het centrum volgt. Deze start in de Annastraat en loopt via de Nieuwe Markt, Ansemburgstraat, Salmstraat, Gravenstraat, Nieuwe Markt, Ansemburgstraat, Salmstraat, Raadhuisstraat naar de Oude Markt. Eindpunt is het bordes van het oude raadhuis. Hier zal de Sint rond de klok 15.00 uur arriveren en door het gemeentebestuur officieel welkom worden geheten. Dit is het hoogtepunt van de dag en een moment dat je niet wilt missen! Het beloofd namelijk een onvergetelijk kinderfeest te worden. Hoofdpiet, DJ-piet, muziekpiet, danspiet, zangpiet, opruimpiet, inpakpiet, uitdeelpiet … ze zijn er allemaal bij!

Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van dit feestelijke evenement? Houd dan de Facebook-pagina van @CentrumGeleen in de gaten voor de meest actuele informatie en updates over de intocht van Sinterklaas.

Foto CM Geleen.