Op dinsdagavond 31 oktober, Halloween, organiseert Greutsj in samenwerking met Dansstudio Rick Schmitz de Spookjestocht: Thriller Parade in Geleen. Deze onvergetelijke avond begint om 18.00 uur bij de mysterieuze en eeuwenoude Sint Janskluis, waar jong en oud zich verzamelen voor een griezelig spektakel.

De speciale gast van de avond is Milly Magic, bekend om zijn indrukwekkende Michael Jackson-imitatie in diverse tv-programma’s. Om 18.30 uur gaat de Parade van start, waar iedereen welkom is. Gehuld in bijzondere kostuums dansen de deelnemers op de tonen van Michael Jackson’s Thriller, een nummer dat veertig jaar geleden de wereld in zijn greep hield.

Met spookachtige make-up en op maat gemaakte outfits betoveren de dansers de straten van de Kluis en Geleen Zuid. De Parade eindigt bij het Plenkhoes in Geleen Zuid, waar een feest losbarst met de aanwezigheid van de underground percussiegroep ‘Volle Petaj’. Hier kunnen dansers en toeschouwers genieten van een onvergetelijke afterparty, hun griezelige verhalen delen en herinneringen maken die hen nog lang zullen bijblijven.

De Spookjestocht/Thriller Parade is meer dan een evenement; het is een magische avond waarin de geest van Halloween tot leven komt in Geleen. Voor meer informatie en inschrijvingen, ga naar www.greutsj.nl.

Foto: Michel van Dijke