Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Muziekvereniging Vriendenkring Limbricht, Fanfare Concordia Einighausen en Fanfare St. Caecilia Guttecoven organiseren Nieuw Talent Orkest LEG, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op dinsdag 10 oktober 2023 om 20.00 uur in Gemeenschapshuis Limbricht. 

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij. Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee! 

Er wordt gezorgd voor een instrument, een lessenaar en een orkestmap. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen? En anders kies je op de eerste repetitie een instrument. 

Op dinsdag 3 oktober is er een informatiebijeenkomst in het Gemeenschapshuis in Limbricht om 19.30 uur. Loop gerust en stel al je vragen.

Wat je verder moet weten

Startdatum: dinsdag 10 oktober 2023, 20.00 uur

Vervolg: iedere week op de dinsdagavond

Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Gemeenschapshuis Limbricht, De Gronckelstraat 1 in Limbricht

Kosten: € 125,- per persoon voor het hele project

Wil je je aanmelden of eerst meer informatie vragen? Bel of mail met Roel Nijsten, 06 – 38270757 of nieuw.talent.orkest.leg@gmail.com.

Of kom op 3 oktober naar de informatiebijeenkomst.